icon-search
icon-search

KELEBIHAN PENGGUNAAN KAIN COMO CREPE

KELEBIHAN PENGGUNAAN KAIN COMO CREPE

Bagi yang berminat dengan pakaian blouse yang lebih trendy, lebih sesuai mengayakan dengan koleksi blouse  dari DANEENA COUTURE ini. Material yang semestinya selesa & sesuai digayakan dikesemua jenis event atau cuaca . Yang penting, kali ini keluaran kami berbeza dengan warna warna pastel yang menambat hati pelanggan kami di luar sana.

Setakat ini , lebih 1000 helai sudah terjual sejak tahun lepas untuk blouse ini sahaja . Kami tampil dengan design & warna yang lebih trendy pada setiap keluaran bagi mempelbagaikan koleksi koleksi dari almari pelanggan kami .

Bagi kami di Daneena Couture , keselesaan pelanggan adalah aspek keutamaan kami . 

Alhamdulillah setakat ini, kebanyakan pelanggan kami berpuas hati dengan penggunaan material 'como crepe' pada koleksi keluaran kami . Anda mesti nak yang selesa & trendy bukan ? Sudah tentu koleksi blouse auliyya mampu memenuhi citarasa anda . Mohon share jika bermanfaat .


Blouse Daleyza  l Keluaran Terbaru DANEENA COUTURE

Bagi yang memilih pakaian yang casual & fancy , ia amat sesuai sekali dipadankan dengan koleksi terbaru Blouse Daleyza dari kami . Material moss crepe yang selesa , sejuk serta x perlu iron memberi keistimewaan istimewa pada koleksi kali ini. Harga yang berpatutan serta berbaloi untuk bakal si pemilik Blouse Daleyza ni .

Semestinya kepuasan pelanggan adalah keutamaan kami . Dalam menyiapkan sesuatu koleksi itu , aspek keselesaan adalah yang paling utama . Koleksi kali ini terdapat 7 warna yang menarik .

 


 

 

Blouse Calisha l Keluaran Terbaru DANEENA COUTURE

Daneena Couture semestinya mengutamakan keselesaan & kepuasan pelanggan kami. Kami menghargai mereka dengan menyediakan pakaian yang selesa , material yang bagus & yang paling penting tampak elegan, cantik & bergaya serta menyakinkan .

Blouse Calisha ini sesuai digayakan bagi mereka yang berminat pakaian simple & trendy . Non-Ironing diterapkan di dalam koleksi ini . Material moss crepe yang selesa & sejuk sesuai diperagakan pada semua keadaan & cuaca .

Bagi koleksi Daneena Couture pula , lebih memperagakan gaya yang elegan & ekslusif blouse . Yang penting material como crepe yang berkualiti mampu memberi kepuasan kepada pemakainya . Material yang lebih berat ini , mengikut bentuk badan anda agar tampak lebih yakin & menarik .
Aulliya Pants l Keluaran Terbaru DANEENA COUTURE

Untuk koleksi Palazo pula , lebih sesuai diperagakan dengan kedua2 koleksi Blouse Daleyza & Blouse Calisya. Material yang digunakan amat selesa & kemas . Seluar yang trendy ini mampu membuatkan anda tampak elegan & cantik . Loose Cut yang mematuhi pemakaian syariah , serta mempunyai double side pocket .


Testimoni Pelanggan Kami Yang Super Awesome

Alhamdulillah setakat ini, feedback positif yang kami dapat dari pelanggan kami . Kami membantu anda tampak lebih yakin , selesa , trendy , positif , elegan , menarik & cantik. Keutamaan kami adalah memastikan kepuasan pelanggan pada tahap yang maksima . Kualiti kain & jahitan memberi keselesaan . Warna yang menarik & trendy diterapkan di dalam koleksi pakaian kami .

 

 

 

Bagi anda yang mencari ciri-ciri seperti yang kami nyatakan & ingin merasakan sendiri kualiti  koleksi kami , boleh dapatkan koleksi kami di talian hotline 0182514649 / 018-3124649 atau 

Facebook Page Rasmi kami Daneena Couture & Instagram kami @daneena_couture_official


Premium Collection by Daneena Couture

Daneena COUTURE memperkenalkan koleksi Auliyya Suit , Daneena Couture digandingkan dengan Palazo Exclusive . Tentu menambahkan lagi gaya kepada pemakainya . Material yang berkualiti tinggi yang selesa , jahitan yang kemas , potongan yang anggun , trendy serta menawan . 

 

Trendy & Berkeyakinan

Sangat berbaloi untuk pemakaian yang trendy , kemas & berkeyakinan . Seperti yang pernah kami nyatakan , bagi yang gemar dengan pemakaian yang kasual & trendy serta tampak menarik , semestinya pemilihan pakaian amatlah penting . Kelebihan pada pakaian tersebut haruslah diteliti dahulu . Orang kata " Alah membeli menang memakai " tak gitu ? Kalau anda adalah salah seorang yang mementingkan ciri ciri tersebut , tahniah anda bijak memilih .Kami di elmayesya amat mementingkan aspek kepuasan pelanggan dari proses pembuatan sehinggalah ke tangan pelanggan .

Bagi yang gemar dengan pemakaian yang kasual & trendy serta tampak menarik , semestinya pemilihan pakaian amatlah penting . Kelebihan pada pakaian tersebut haruslah diteliti dahulu . Orang kata " Alah membeli menang memakai " tak gitu ? Kalau anda adalah salah seorang yang mementingkan ciri ciri tersebut , tahniah anda bijak memilih . Kami amat mementingkan aspek kepuasan pelanggan dari proses pembuatan sehinggalah ke tangan pelanggan . Ciri ciri yang ada pada koleksi kami adalah :

 

 Premium Collection 1.1 Copper

 

 Premium Collection 1.2 Maroon

 

 Premium Collection 1.3 Sand Pink

 

 Premium Collection 1.4 Terqoise

 

 Premium Collection 1.5Soft Purple

 

Older post Newer post

Your Cart
Your cart is currently empty.
Continue browsing here.