Cart 0

KELEBIHAN PENGGUNAAN KAIN COMO CREPE

Bagi yang berminat dengan pakaian blouse yang lebih trendy, lebih sesuai mengayakan dengan koleksi blouse  dari DANEENA COUTURE ini. Material yang semestinya selesa & sesuai digayakan dikesemua jenis event atau cuaca . Yang penting, kali ini keluaran kami berbeza dengan warna warna pastel yang menambat hati pelanggan kami di luar sana.

Setakat ini , lebih 1000 helai sudah terjual sejak tahun lepas untuk blouse ini sahaja . Kami tampil dengan design & warna yang lebih trendy pada setiap keluaran bagi mempelbagaikan koleksi koleksi dari almari pelanggan kami .

Bagi kami di Daneena Couture , keselesaan pelanggan adalah aspek keutamaan kami . 

Alhamdulillah setakat ini, kebanyakan pelanggan kami berpuas hati dengan penggunaan material 'como crepe' pada koleksi keluaran kami . Anda mesti nak yang selesa & trendy bukan ? Sudah tentu koleksi blouse auliyya mampu memenuhi citarasa anda . Mohon share jika bermanfaat .


Blouse Daleyza  l Keluaran Terbaru DANEENA COUTURE

Bagi yang memilih pakaian yang casual & fancy , ia amat sesuai sekali dipadankan dengan koleksi terbaru Blouse Daleyza dari kami . Material moss crepe yang selesa , sejuk serta x perlu iron memberi keistimewaan istimewa pada koleksi kali ini. Harga yang berpatutan serta berbaloi untuk bakal si pemilik Blouse Daleyza ni .

Semestinya kepuasan pelanggan adalah keutamaan kami . Dalam menyiapkan sesuatu koleksi itu , aspek keselesaan adalah yang paling utama . Koleksi kali ini terdapat 7 warna yang menarik .

 


 

 

Blouse Calisha l Keluaran Terbaru DANEENA COUTURE

Daneena Couture semestinya mengutamakan keselesaan & kepuasan pelanggan kami. Kami menghargai mereka dengan menyediakan pakaian yang selesa , material yang bagus & yang paling penting tampak elegan, cantik & bergaya serta menyakinkan .

Blouse Calisha ini sesuai digayakan bagi mereka yang berminat pakaian simple & trendy . Non-Ironing diterapkan di dalam koleksi ini . Material moss crepe yang selesa & sejuk sesuai diperagakan pada semua keadaan & cuaca .

Bagi koleksi Daneena Couture pula , lebih memperagakan gaya yang elegan & ekslusif blouse . Yang penting material como crepe yang berkualiti mampu memberi kepuasan kepada pemakainya . Material yang lebih berat ini , mengikut bentuk badan anda agar tampak lebih yakin & menarik .
Aulliya Pants l Keluaran Terbaru DANEENA COUTURE

Untuk koleksi Palazo pula , lebih sesuai diperagakan dengan kedua2 koleksi Blouse Daleyza & Blouse Calisya. Material yang digunakan amat selesa & kemas . Seluar yang trendy ini mampu membuatkan anda tampak elegan & cantik . Loose Cut yang mematuhi pemakaian syariah , serta mempunyai double side pocket .


Testimoni Pelanggan Kami Yang Super Awesome

Alhamdulillah setakat ini, feedback positif yang kami dapat dari pelanggan kami . Kami membantu anda tampak lebih yakin , selesa , trendy , positif , elegan , menarik & cantik. Keutamaan kami adalah memastikan kepuasan pelanggan pada tahap yang maksima . Kualiti kain & jahitan memberi keselesaan . Warna yang menarik & trendy diterapkan di dalam koleksi pakaian kami .

 

 

 

Bagi anda yang mencari ciri-ciri seperti yang kami nyatakan & ingin merasakan sendiri kualiti  koleksi kami , boleh dapatkan koleksi kami di talian hotline 0182514649 / 018-3124649 atau 

Facebook Page Rasmi kami Daneena Couture & Instagram kami @daneena_couture_official


Premium Collection by Daneena Couture

Daneena COUTURE memperkenalkan koleksi Auliyya Suit , Daneena Couture digandingkan dengan Palazo Exclusive . Tentu menambahkan lagi gaya kepada pemakainya . Material yang berkualiti tinggi yang selesa , jahitan yang kemas , potongan yang anggun , trendy serta menawan . 

 

Trendy & Berkeyakinan

Sangat berbaloi untuk pemakaian yang trendy , kemas & berkeyakinan . Seperti yang pernah kami nyatakan , bagi yang gemar dengan pemakaian yang kasual & trendy serta tampak menarik , semestinya pemilihan pakaian amatlah penting . Kelebihan pada pakaian tersebut haruslah diteliti dahulu . Orang kata " Alah membeli menang memakai " tak gitu ? Kalau anda adalah salah seorang yang mementingkan ciri ciri tersebut , tahniah anda bijak memilih .Kami di elmayesya amat mementingkan aspek kepuasan pelanggan dari proses pembuatan sehinggalah ke tangan pelanggan .

Bagi yang gemar dengan pemakaian yang kasual & trendy serta tampak menarik , semestinya pemilihan pakaian amatlah penting . Kelebihan pada pakaian tersebut haruslah diteliti dahulu . Orang kata " Alah membeli menang memakai " tak gitu ? Kalau anda adalah salah seorang yang mementingkan ciri ciri tersebut , tahniah anda bijak memilih . Kami amat mementingkan aspek kepuasan pelanggan dari proses pembuatan sehinggalah ke tangan pelanggan . Ciri ciri yang ada pada koleksi kami adalah :

 

 Premium Collection 1.1 Copper

 

 Premium Collection 1.2 Maroon

 

 Premium Collection 1.3 Sand Pink

 

 Premium Collection 1.4 Terqoise

 

 Premium Collection 1.5Soft Purple

 

Older post Newer post