Cart 0

AULLIYA BLOUSE

RM 71.00 RM 89.00

“ [NEW ARRIVAL] DESIGN AULLIYA SUIT PREMIUM NAMPAK MEWAH DIHIASI PLEATED YANG CANTIK YA AMAT... YANG PALING PENTING MENUTUP AURAT, SEJUK MATA MEMANDANG “
.
.
Fuhh.... Pecah peluh cik kina rasa. Ramai tak sabar nak grab koleksi raya #RAYADANEENA
Mana tak nya, sekali pandang jatuh hati berkali2.... manis, sopan, labuh dan sejukk je mata memandang. Mmg aimm #RAYA2019 nak pakai yg nie!
.
.
Bukan apa, mcm byk sgt yg terseksa mata memandang kan hihi opss. So ramai dm / pm cik kina ckp koleksi raya Daneena nie lain dan rasa ‘ SOPAN’ pakai.
.
==================================
KEISTIMEWAAN KOLEKSI AULLIYA SUIT
==================================
.
✔️ Patuh syariah. Memang cutting loose dan longgar. Jgn risau punggung dan perut jadi pameran okay?

✔️Bf friendly. Ada hidden zip pd bahagian dada.

✔️Wuduk friendly. Pergelangan tangan dihiasi pleated mewah yg loose dan ada hidden zip jugak tau!

✔️ Exclusive & Limited!

✔️ Material High Quality Luxury Crepe yg sejuk dan selesa.

✔️ Minimal iron. Mudah dan jimat masa.

✔️ Ada Shoulder pad. Nampak kemas je bila pakai terletak.

✔️ EXTRA lebar pada bahagian punggung. So takmau ketat2 na 😊

✔️ Magic poket di baju dan seluar, wooww mudah sesangat nak simpan barang2 penting Iphone, duit syiling, Compact powder. so tak perlu nak susah galas handbag besar kesana kesini kann👏🏻

✔️ Seluar half getah, super selesa tau sbb leh memeri lagi

✔️ Cutting ‘STRAIGHT CUT’ menampakkan lebih tinggi dan kurus

✔️ Patuh syariah, Seluar pon kita letak LINING tau, tak risau lagi pakai seluar putih nampak bentuk kaki. Terbaikkkk sangat!