Cart 0

Blouse Bae Doona V2

RM 67.00 RM 99.00

RESTOCK !!- EKSKLUSIF BLOUSE BAE DOONA V2 KINI DILANCARKAN DGN HARGA MAMPU MILIK


"Wooww so beautiful! baru teaser dah beratur tempahan,diluar jangkaan. Siap standby stok lagi sis nak buat blouse balik raya terus katanya"

.

.

Ini lah rekaan blouse labuh yg sgt “outstanding ”. Versatile sangat sis! Seriusly, Jgn terkejut, harga pun mampu milik sgt sis! 

.

.

JOM BACA APA YG BEST SGT BAE DOONA NI 

.

.

(+) Rekaan blouse labuh yg sangat “stylish” selesa digayakan dgn palazzo. Confirm akan nampak lebih “outstanding”. Kalau mood pergi rumah terbuka sis boleh gayakan dengan skirt labuh juga. 2 in 1 lagi tau. JIMAT dan BERBALOI!

.

.

(+) Poket kiri dan kanan special dan wajib supaya nampak lebih "glamour dan stylo".Sebenarnya boleh menjadi peti simpanan kecil sis nanti.

.

.

(+) Zip di dada dan di tangan memudahkan si gadis ayu berwhuduk dan mommy menyusukan anak kesayangan di mana saja!

.

.

(+) 6 pilihan warna “mewah” iaitu warna bold yg memukau. Warna tip top smuanya. Kalau susah sangat nak pilih, beli ja semua warna! 

.

.

(+) Menggunakan material Luxury Como Crepe. Memberikan effect yg sgt menarik, Material yg Less Ironing mampu JIMAT kan masa sis .

.

.

(+) Ada SPAN dibahu, BAE DOONA tak lupa elemen sgt penting supaya lebih terletak dan memudahkan untuk pin tudung di bahagian span baju.