Cart 0

Kebaya Primadona

RM 111.00 RM 189.00

“ SEKALI SARUNG TERUS RASA CAM WANITA MELAYU TERAKHIR MANIS JELITA GITU! TENGOK ORANG LAIN BERGAYA BUKAN MAIN LAGI, TAKKAN TENGOK ORANG LAIN JA? KITE PUN NAK BERGAYA BERKEBAYA JUGAK!"
.
Rasminya dilancarkan buat #koleksiraya2019 yang sangat muslimah compliance no ketat2 tau sana sini. Sesuai untuk sis yang sukakan #bajuraya look #kebaya.
.
Ramai sgt tanya cik kina pasal #KEBAYAPRIMADONA ni.. Betul ke dapat FREE DOKOH BERANTAI? Ya ka FREE??
.
Owhhh bnyk soalan kalau nak makesure meletop pakai kebaya ni kan..#kebayaprimadona ni kasi semua FREE tu. SIYESSS cecepat grab peluang dapatkan #kebayamuslimah confirm semua gumbireeee lalalala..

Apa yang best dengan #KebayaTunFatimah ni?
.
🌸MATERIAL HIGH QUALITY KOREAN CREPE
Material ni sangat best, selesa, sejuk. Hai sedap la dapat pakai seharian pun takpo. Udah la tu senang pulak nak gosok.
.
🌸NURSING FRIENDLY & WUDHU' FRIENDLY
Yang ni memang wajib la kan.. mudah ja.. anak gembira mummy gumbira lalalala
.
🌸WARNA VAZZ
Gile tak vazz semua warna cun melecun baru la ghayeee. Matching ngan tudung plain siap rantai tu lagi la nampak gorgeous sikit & paling best tak la nampak biasa sgt kan ghayee.
(cik kina bg FREE DOKOH BERANTAI TU)
.
🌸 Set ni LIMITED & EXCLUSIVE sangat.
NO RESTOK. Biasa la kalau time nak raya ni memang tak cukup tangan dah nak tambah production 😂
So konsep nya sapa cepat dapat la bergaya melawo melaram meletop 😝
.
Nak tau banyak lagi meh wasap cik kina cecepat reply sis tau🤗
.
https://pmkebayaprimadona.wasap.my/
https://pmkebayaprimadona.wasap.my/
https://pmkebayaprimadona.wasap.my/
.
Bergetar ja kan dah tak sabar la tu. Harga siap2 ni cik kina bagitau 👇🏻
.
NORMAL PRICE RM189 tau siap sekali dokoh berantai tapi....
.
[ HARGA PROMO SEMPENA RAYA 2019 ]
.
*RM119 SEPASANG (FREE DOKOH BERANTAI - RANDOM
*FREE POSTAGE
*FREE SPECIAL MEMBERSHIP

P/S: stok limited tau, jgn fikir panjang kalau taknak pakai baju raya tahun lepas!