Cart 0

Kurung Estella

RM 80.00 RM 129.00

jom grab kurung terbaru keluaran #daneena  ni !😍
.
Haa, #Bajukurung Estella semua warna letops2 tau.. Nk pkai g mengajar boleh.. G event, mengaji or jenjalan pun sesuai sgt ! Design pun lawa, seriuss !
.
Apa kata ajak kwan2 satu sekolah, bff atau sedara 2 yang nak sedondon majlis kawen nanti borong sama2 lagi #JIMAT ! 😄

=================
KELEBIHAN PRODUK
==================

✅KURUNG MUSLIMAH DESIGN TERKINI
#bajukurung muslimah keluaran Daneena boleh mengubah penampilan dan menutup aurat dengan baik, khususnya wanita yang mempunyai masalah #punggunglebaq. Ramai customer cik kina repeat order ni, sbb selesa dan cantik sangat!
.
✅SIZE :S SEHINGGA 3XL
Sapa kata akak gebus tak leh menyegak? Daneena sediakan size untuk akak kecik molek hingga akak gebus, semua pon boleh bergaya tau😍,
.
✅IRONLESS ,SEJUK,TAK MELEKAP PADA BADAN
Kalau dulu cik kina ni risau sangat kalau baju kedut ni.Tapi bila pakai material dari high quality luxury crepe ni memang tak risau dah aih. Anak siap buat buai kat baju pon i olls senyum ja.Dah la sejuk sangat material ni, kain pon memang tak melekap kat badan, mak cik bawang tak mengata lagi kat hampa dah lepaih nih baju ketat macam sarung nangka!
 .
✅BF & WUDHUK FRIENDLY -HIDDEN ZIP DI LENGAN DAN DADA
Antara fungsi wajib setiap keluaran Daneena, Mudah ja, anak happy mommies pon happy lalala...
.
✅KAIN CUTTING DUYUNG
Masalah ketat bahagian pinggul tiada lagi, sis akan selesa sepanjang hari nak bergerak pon senang dan bebas.

#muslimah
#bajukurungmenyusu
#bajukurungsedondon
#bajukurungplussize
#daneenacouture
#plussize