Cart 0

Kurung Ariella

RM 91.00 RM 129.00

“TAK MALU DAH NAK BERGAYA DIHARI LEBARAN SEJAK PAKAI KURUNG ARIELLA! #LELEMAKMELIMPAH KELILING BADAN TAK NAMPAK LAGI!”
.
.
~kalau dulu setiap kali nak cari #bajuraya mmg potong mood, Setiap kali cuba ja mesti sangkut kat lengan yang sado ni, badan plak kat perut ni ha😢 macam sarung nangka! Sejak pakai Ariella Kurung ni lega rasanya nak melaram dengan #koleksiraya2019 konfiden sangat2.Dah tak nampak bentuk badan lagi!.

~Norizah,Bangi
.
.
=================
KELEBIHAN PRODUK
==================

✅KURUNG MUSLIMAH DESIGN TERKINI
#bajukurung muslimah keluaran Daneena boleh mengubah penampilan dan menutup aurat dengan baik, khususnya wanita yang mempunyai masalah #punggunglebaq. Ramai customer cik kina repeat order blouse ni, sbb selesa dan cantik sangat!
.
✅SIZE :S SEHINGGA 3XL
Sapa kata akak gebus tak leh menyegak? Daneena sediakan size untuk akak kecik molek hingga akak gebus, semua pon boleh bergaya tau😍,
.
✅IRONLESS ,SEJUK,TAK MELEKAP PADA BADAN
Kalau dulu cik kina ni risau sangat kalau baju kedut ni.Tapi bila pakai material dari high quality luxury crepe ni memang tak risau dah aih. Anak siap buat buai kat baju pon i olls senyum ja.Dah la sejuk sangat material ni, kain pon memang tak melekap kat badan, mak cik bawang tak mengata lagi kat hampa dah lepaih nih baju ketat macam sarung nangka!
 .
✅BF & WUDHUK FRIENDLY -HIDDEN ZIP DI LENGAN DAN DADA
Antara fungsi wajib setiap keluaran Daneena, Mudah ja, anak happy mommies pon happy lalala...
.
✅KAIN CUTTING LOOSE
Masalah ketat bahagian pinggul tiada lagi, sis akan selesa sepanjang hari nak bergerak pon senang dan bebas.

========================
DAH TAK TAHAN NAK GRAB?
========================
.
Klik Link ni terus whatapps cik kina
===>https://kurungariella.wasap.my/
===>https://kurungariella.wasap.my/
===>https://kurungariella.wasap.my/
.
HARGA NORMAL : RM 129 Tidak termasuk postage
.
[ 🔥 SEMPENA RAYA🔥 ]
>>> SEPASANG RM 99 FREE POSTAGE
>>> SEPASANG RM 99 FREE POSTAGE
>>> SEPASANG RM 99 FREE POSTAGE
.
.
P/S: Tak malu ka orang tengok lemak keliling badan macam pelampung?
#daneena #kurungariella #punggunglebaq #blouseironless